EXTRA10 EXTRA10
YCR 101 USB Čtečka…
xxx
Koupit
Kód: 45014894
Značka: YENKEE
Technologie Plug & Play Kompaktní rozměry Pro domácí i kancelářské použití Tato čtečka smart karet je optimálním řešením pro bezpečnou komunikaci… Celý popis
257 Kč s DPH
Maloobchodní cena:
279 Kč,
Ušetříte:
22 Kč (-8%)
Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop > 5 ks
ks
Oblíbené

Parametry

Vstup USB 2.0
Délka kabelu 1,5m
Počet slotů 1
Výška produktu 1,3cm
Šířka produktu 5,7cm
Hloubka 8,1cm
Rychlost Čtení/Zápis (MB/s) 12
Hmotnost produktu 103g
Hmotnost 0.142 kg
Espresso SAGE BES875BSS
-14%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny...

YCR 101 USB Čtečka čipových karet YENKEE

Popis produktu

Technologie Plug & Play
Kompaktní rozměry
Pro domácí i kancelářské použití

Tato čtečka smart karet je optimálním řešením pro bezpečnou komunikaci mezi smart kartami a zabezpečenými systémy (e-Government, e-Banking, e-Business, e-Commerce, apod.).
Čtečka karet vyhovuje normě ISO 7816, CCID (Chip Card Interface Device), normám PC/SC a je kompatibilní s širokou řadou smart karet s napětím 5 V, 3 V a 1,8 V.
Odolné a stabilní tělo s kompaktními rozměry umožňuje pohodlné používání čtečky v kanceláři, v domácnosti i na cestách.

Hostitelské rozhraní: USB 2.0 CCID
Přenosová rychlost: 12 Mb/s
Zdroj energie: Napájení z USB sběrnice
Napájení smart karty: 60 mA
Rychlost rozhraní smart karty: 420 kb/s
Podporované typy karet: Smart karty s napětím 5 V, 3 V a 1,8 V, ISO 7816 Třída A, AB a C
Délka kabelu: 1,5 m
Rozměry: 81 x 57 x 13 mm
Hmotnost: 103 g

Systémové požadavky:
USB 2.0
Windows 7/8/10, Linux, Mac OS

Značka

YENKEE

Parametry

Vstup USB 2.0
Délka kabelu 1,5m
Počet slotů 1
Výška produktu 1,3cm
Šířka produktu 5,7cm
Hloubka 8,1cm
Rychlost Čtení/Zápis (MB/s) 12
Hmotnost produktu 103g
Hmotnost 0.142 kg
Espresso SAGE BES875BSS
-14%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací