Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
Tlakový hrnec SPR680 představuje novou generaci plně automatického multicookeru, který spojuje funkce klasického tlakového vaření a pomalého vaření.
Nabízí dvanáct přednastavených programů pro volbu způsobu přípravy a kategorie připravovaného pokrmu, včetně oblíbené metody sous vide nebo jogurtu.
Vybrané volby lze jednoduše nastavit na velkém přehledném ovládacím panelu s displejem. Zadanému nastavení hrnec automaticky přizpůsobí čas, teplotu a tlak, které v průběhu celého procesu ohlídá prostřednictvím duálních snímačů.
Základní popis
• Automatický hrnec s 12 přednastavenými chytrými programy
• Přehledný ovládací panel s displejem
• Dvojité senzory na horní a dolní části
• Automatické udržení teploty „Keep Warm"
• Automatické odpuštění páry pro větší bezpečnost
• Odložený start
Funkce
• Ovládací panel s displejem umožňující snadnou a intuitivní volbu a zobrazení veškerých potřebných údajů během přípravy
• 12 přednastavených programů pro volbu kategorie pokrmu nebo způsobu přípravy – polévka, vývar, maso, dušení, vaření v páře, restování/opékání, luštěniny, rýže/obiloviny, rizoto, jogurt, redukce a sous vide
• Bezdotykové uvolnění páry – 3 režimy
• Doba vaření 2 – 12 h
• Nastavení nadmořské výšky pro co nejlepší výsledek
• Funkce udržení teploty po dokončení přípravy „Keep Warm"
• Funkce odloženého staru přípravy pokrmu „Delay Start"
Technické specifikace:
• Kapacita nádoby 6 l
• Čas vaření 2–12 h
• Trojitý bezpečnostní systém
• Barva stříbrná
• Příkon 1100 W
• Rozměry (vך×h): 32 x 30 x 37 cm
• Materiál: kartáčová nerez ocel
Příslušenství:
• 1x nerezový koš
• 1x nerezová mřížka
Technické parametry:
Barva produktu | STŘÍBRNÁ |
Příkon | 1 100W |
Šířka produktu | 30cm |
Výška produktu | 32cm |
Hloubka | 37cm |
Hmotnost | 8.314 kg |
Kuchařský japonský nůž
Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10
Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu
Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony
Celková délka 338 mm
Délka čepele 203 mm
Baleno v elegantním dřevěném boxu