EXTRA10 EXTRA10
PCF 249 EMI MRAZNIČKA…
xxx
Koupit
Kód: 40048208
Značka: PHILCO
Extra sleva
Truhlicový mrazák PHILCO PCF 249 EMI Vlastnosti: Invertorový kompresor - 10 záruka na motor Manuální ovládání 2x drátěný košík na potraviny… Celý popis
7 990 Kč s DPH
7 191 Kč s kódem EXTRA10
Jak použít kód?

Slevový kód: EXTRA10

Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT

Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop > 5 ks
ks
Oblíbené

Parametry

No frost Ne
Ukazatel teploty MECHANICKÉ
Klimatická třída SN-T
Super mrazení Ne
Emisní třída hluku C
Energetická třída E
Možnost umístění VOLNĚ STOJÍCÍ
Provedení PULTOVÉ
Mrazící výkon 11,5kg/den
Akumulační doba 28h
Hlučnost 41dB
Hloubka 60cm
Roční spotřeba energie 216kWh
Objem mrazáku 249l
Hmotnost 36.5 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

PCF 249 EMI MRAZNIČKA PULTOVÁ PHILCO

Popis produktu

Truhlicový mrazák
PHILCO PCF 249 EMI

Vlastnosti:

Invertorový kompresor - 10 záruka na motor
Manuální ovládání
2x drátěný košík na potraviny
Hliníkový vnitřek pro lepší izolaci
Tlumené zavírání dveří
Kolečka pro snadnější manipulaci

Technické vlastnosti:
Energetická třída E
Objem mrazničky 249 l
Roční spotřeba energie 216 kWh
Hlučnost 41 dB / Třída hlučnosti C
Mrazící výkon 11,5 kg/24 hod.
Manuální odmrazování
Akumulační doba 28 hod
Chladivo R600a#66g
Klimatická třída SN/N/ST/T
Hmotnost: 33 kg

Rozměry:
Výška: 85 cm
Šířka: 98,5 cm
Hloubka: 60 cm

Barevné provedení: Bílá

 

Značka

PHILCO

Parametry

No frost Ne
Ukazatel teploty MECHANICKÉ
Klimatická třída SN-T
Super mrazení Ne
Emisní třída hluku C
Energetická třída E
Možnost umístění VOLNĚ STOJÍCÍ
Provedení PULTOVÉ
Mrazící výkon 11,5kg/den
Akumulační doba 28h
Hlučnost 41dB
Hloubka 60cm
Roční spotřeba energie 216kWh
Objem mrazáku 249l
Hmotnost 36.5 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací