EXTRA10 EXTRA10
Kotoučová pila+Laser…
xxx
Koupit
Kód: 50004331
Značka: FIELDMANN
Extra sleva
Okružní pila FIELDMANN díky svému preciznímu zpracování a dostatečnému výkonu 1 300 W snadno zvládne jakoukoli práci v dílně i na stavbě. S… Celý popis
1 599 Kč s DPH
Maloobchodní cena:
2 290 Kč,
Ušetříte:
691 Kč (-30%)
1 439 Kč s kódem EXTRA10
Jak použít kód?

Slevový kód: EXTRA10

Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT

Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop > 5 ks
ks
Oblíbené

Parametry

Pohon SÍŤ 230V
Příkon 1 300W
Řez do 45mm
Hmotnost 4.886 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Kotoučová pila+Laser FIELDMANN FDK 201302-E

Popis produktu

Okružní pila FIELDMANN díky svému preciznímu zpracování a dostatečnému výkonu 1 300 W snadno zvládne jakoukoli práci v dílně i na stavbě. S nastavitelnou hloubkou řezu pomocí jediné rychloupínací páčky umožňuje provádět svižné a přesné řezy, a to podélně i šikmo v rozmezí 45°. Ještě vyšší přesnosti dosáhnete pomocí zabudovaného laseru, jenž vám detailněji vyznačí dráhu řezu bez jakýchkoliv kompromisů.
Klíčové vlastnosti:
Výkonná okružní pila za rozumnou cenu
Zabudovaný laser pro větší přesnost
Robustní hliníková základna
Ergonomicky tvarované rukojeti
Nastavitelná hloubka a sklon řezu
Obsah balení:
Kotoucová pila
Rovnobežné vodítko
1ks rezacího kotouce
Šestihranný klíč
Technické parametry:
Napájení 230 V/50 Hz
Příkon 1300 W
Otáčky motoru 4 500 ot./min
Třída ochrany II
Řezný kotouč Ø 185 mm
Maximální hloubka řezu 45 mm při 90°, 28mm při 45°
Délka napájecího kabelu 1,8 m
Deklarovaná úroveň hluku 106.5 dB(A)
Vibrace ah=2.462 ms-2, k=1.5 ms-2
Hmotnost 4 kg

Značka

FIELDMANN

Parametry

Pohon SÍŤ 230V
Příkon 1 300W
Řez do 45mm
Hmotnost 4.886 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací