Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
Kontaktní a BBQ gril 2 v 1
Tento výrobek měl v minulosti označení Catler GR8030
Ideální pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod.
Unikátní konstrukce umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu
Senzor Element IQ TM – senzory detekují pokles teploty a tento je vyrovnán zvýšení toku tepla v dané oblasti
Podsvícený LCD displej – zobrazuje nastavenou teplotu, stupeň připravenosti a nastavenou dobu časovače
Vyjímatelné desky – možnost vzájemného prohození
Zapuštěné topné těleso v každé desce
Speciální tlačítko pro uvolnění desky pro její snadné a rychlé vyjmutí
Spodní grilovací deska – plochá
Horní grilovací deska – žebrovaná
Grilovací desky opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM
Nastavitelný sklon spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do odkapávací misky
Nastavitelná výška horní desky
Vyjímatelná odkapávací miska na tuk a šťávu, stylové provedení
Funkce
Variabilní nastavení teploty 160-230 °C
Funkce vyrovnání teploty při jejím náhlém poklesu
Funkce časovače (až 30 minut)
Funkce konverze jednotky teploty (°C/°F)
Technické parametry:
Napětí: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Příkon: 2400 W
Vyroben ze slitiny ušlechtilých kovů a nerezové oceli
Rozměry (šxhxv): 43 x 38 x 18 cm
Rozměry grilovací desky (šxv): 34 x 26 cm
Hmotnost: 8,76 kg
Dodatečná záruka:
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej prodluženou záruku 36 měsíců.
Registrovat dodatečnou záruku
Ke stažení:
Návod k použití
Informační list (CZ)
Kuchařský japonský nůž
Catler DMS 203 Chef Knife
Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10
Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu
Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony
Celková délka 338 mm
Délka čepele 203 mm
Baleno v elegantním dřevěném boxu