EXTRA10 EXTRA10
PEW 305 B komínový…
xxx
Koupit
Kód: 40040106
Značka: PHILCO
Extra sleva
Komínový odsavač par Vlastnosti: Šíře 60 cm Výkon min./max./int.: 188/305 m3/hod. 3 stupně výkonu Tlačítkové ovládání LED osvětlení 2 x 2 W Hlučnost… Celý popis
4 490 Kč s DPH
4 041 Kč s kódem EXTRA10
Jak použít kód?

Slevový kód: EXTRA10

Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT

Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop 5 ks
ks
Oblíbené

Parametry

Ovládání TLAČÍTKOVÉ
Typ odsavače KOMÍNOVÝ
Barva produktu ČERNÁ
Osvětlení Ano
Počet motorů 1
Počet rychlostí 3
Hloubka 34cm
Šířka produktu 60cm
Hlučnost 62dB
Výška produktu 118cm
Výkon 305m3/h
Hmotnost 12.999 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

PEW 305 B komínový odsavač PHILCO

Popis produktu

Komínový odsavač par

Vlastnosti:
Šíře 60 cm
Výkon min./max./int.: 188/305 m3/hod.
3 stupně výkonu
Tlačítkové ovládání
LED osvětlení 2 x 2 W
Hlučnost 56/62 dB
Třída energetické účinnosti C
Třída účinnosti proudění tekutin E
Třída účinnosti osvětlení A
Třída účinnosti filtrace tuků C
Spotřeba ve vypnutém stavu 0 W
Roční spotřeba energie 37 kWh/rok
Průměr odtahu 150 mm
Zpětná klapka
Možnost režimu recirkulace i odtahu
Rozměry výrobku (VxŠxH): 80-118x60x34 cm

Provedení: barva černé sklo

Příslušenství k dokoupení (není součástí výrobku)
40040052 - Uhlíkový filtr Air 1 pro recirkulaci je pouze k doobjednání
40039926 – Air R 120/150redukce
40040246 – Air F zpětná klapka
40040247 – Air H rekukce hluku
40040434 - Air TS recirkulační sada

Značka

PHILCO

Parametry

Ovládání TLAČÍTKOVÉ
Typ odsavače KOMÍNOVÝ
Barva produktu ČERNÁ
Osvětlení Ano
Počet motorů 1
Počet rychlostí 3
Hloubka 34cm
Šířka produktu 60cm
Hlučnost 62dB
Výška produktu 118cm
Výkon 305m3/h
Hmotnost 12.999 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací