Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
100% garance dodání do Štědrého dne.
Kuchařský japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife
Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10
Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu
Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony
Celková délka 338 mm
Délka čepele 203 mm
Baleno v elegantním dřevěném boxu
DMS 126 Nůž na ovoce Catler
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm
DMS 76 Ořezávací nůž Catler
Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní
vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
105/205 mm
DMS 205 Nůž na pečivo Catler
Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci.
Japonský nůž na pečivo
Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
Rukojeť ze dřeva Kebony
Pro každodenní použití
Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba
Rozměry výrobku: 205/305 mm
Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010.
Vysoká řemeslná kvalita
EB 900 ELEKTRICKÝ BROUSEK NOŽŮ
Představujeme vám elektrický brousek pro všechny běžné typy nožů Catler EB 900. Hledáte dokonalý nástroj pro zachování ostrosti svých nožů? S trojicí brusných kotoučů – dva diamantové a jeden pryskyřicový.
PŘEDNOSTI EB 900
POPIS
Představujeme vám elektrický brousek pro všechny běžné typy nožů Catler EB 900.
Hledáte dokonalý nástroj pro zachování ostrosti svých nožů? S trojicí brusných kotoučů – dva diamantové o hrubosti 360# a 600# a jeden pryskyřicový o hrubosti 1 000# – dosáhnete profesionálního výsledku přímo ve vaší kuchyni a bez rizika zničení cenných nožů.
Bez ohledu na to, zda máte nože čínského, evropského nebo japonského typu, nebo dokonce oblíbené keramické nože, tento brousek zvládne veškerou práci precizně s lehkostí.
Proces broušení nožů je snadný a efektivní díky třífázovému systému, kdy každá fáze plní svůj účel. FUNKCE Vhodný k broušení nožů čínského typu, nožů evropského typu, japonských nožů i keramických nožů
TECHNICKÁ SPECIFIKACE
KE STAŽENÍ: