Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
Kuchařský japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife
Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10
Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu
Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony
Celková délka 338 mm
Délka čepele 203 mm
Baleno v elegantním dřevěném boxu
DMS 126 Nůž na ovoce Catler
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm
EB 900 ELEKTRICKÝ BROUSEK NOŽŮ
Představujeme vám elektrický brousek pro všechny běžné typy nožů Catler EB 900. Hledáte dokonalý nástroj pro zachování ostrosti svých nožů? S trojicí brusných kotoučů – dva diamantové a jeden pryskyřicový.
PŘEDNOSTI EB 900
POPIS
Představujeme vám elektrický brousek pro všechny běžné typy nožů Catler EB 900.
Hledáte dokonalý nástroj pro zachování ostrosti svých nožů? S trojicí brusných kotoučů – dva diamantové o hrubosti 360# a 600# a jeden pryskyřicový o hrubosti 1 000# – dosáhnete profesionálního výsledku přímo ve vaší kuchyni a bez rizika zničení cenných nožů.
Bez ohledu na to, zda máte nože čínského, evropského nebo japonského typu, nebo dokonce oblíbené keramické nože, tento brousek zvládne veškerou práci precizně s lehkostí.
Proces broušení nožů je snadný a efektivní díky třífázovému systému, kdy každá fáze plní svůj účel. FUNKCE Vhodný k broušení nožů čínského typu, nožů evropského typu, japonských nožů i keramických nožů
TECHNICKÁ SPECIFIKACE
KE STAŽENÍ: