EXTRA10 EXTRA10
SHB 5605RS-EUE3 tyčový…
xxx
Koupit
Kód: 41010369
Značka: SENCOR
Tyčový mixér 4 v 1 Záruka 6 let na motor Technologie TITANIUM QuadBlade Příkon 1 200 W Extra tichý DC motor Plynulá regulace rychlosti (20 rychlostí… Celý popis
1 299 Kč s DPH
Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop 3 ks
ks
Oblíbené

Parametry

Strouhání Ne
Materiál nádoby Plast
Drcení ledu Ne
Materiál nástavce NEREZ
Šlehací metla Ano
Objem nádobky 0,8l
Turbo režim Ano
Plynulá regulace Ano
Nástavec na šlehání Ano
Bezpečnostní pojistka Ano
Držák na stěnu Ne
Barva produktu RŮŽOVÁ
Napájení SÍŤ
Hmotnost produktu 1,9kg
Příkon 1 200W
Počet nástavců 3
Hloubka 14,5cm
Počet rychlostí 20
Šířka produktu 21,5cm
Výška produktu 43,3cm
Hmotnost 2.467 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

SHB 5605RS-EUE3 tyčový mixér SENCOR

Popis produktu

Tyčový mixér 4 v 1

Záruka 6 let na motor
Technologie TITANIUM QuadBlade
Příkon 1 200 W
Extra tichý DC motor
Plynulá regulace rychlosti (20 rychlostí)
Ergonomicky tvarovaná rukojeť
Nerezový nástavec použitelný i pro mixování horkých pokrmů
Nerezová sekací čepel
Příslušenství
800 ml mixovací nádobka s víčkem
Nerezový dvoumetlový šlehací nástavec
Sekáček o objemu 1 250 ml s nerezovými noži
Tlačítka pro uvolnění odnímatelného nástavce
Závěsné očko
Délka přívodního kabelu: 1,2 m

Značka

SENCOR

Parametry

Strouhání Ne
Materiál nádoby Plast
Drcení ledu Ne
Materiál nástavce NEREZ
Šlehací metla Ano
Objem nádobky 0,8l
Turbo režim Ano
Plynulá regulace Ano
Nástavec na šlehání Ano
Bezpečnostní pojistka Ano
Držák na stěnu Ne
Barva produktu RŮŽOVÁ
Napájení SÍŤ
Hmotnost produktu 1,9kg
Příkon 1 200W
Počet nástavců 3
Hloubka 14,5cm
Počet rychlostí 20
Šířka produktu 21,5cm
Výška produktu 43,3cm
Hmotnost 2.467 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací